Ultima vizită a fost: Acum este 09 Sep 2010 22:43

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Dresajul de obedienta
MesajScris: 21 Oct 2009 22:43 
baby

Locaţie: Bucuresti
As vrea sa stiu dresajul dogului poate incepe inca de cum il aduca acasa? Si daca tot sunt aici, care ar fi metodele prin care imi pot ajuta dogul sa se acomodeze mai repede cu casa si cu locurile in care are/nu are voie sa mearga?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009 22:47 
intermediara

bogy scrie:
As vrea sa stiu dresajul dogului poate incepe inca de cum il aduca acasa? Si daca tot sunt aici, care ar fi metodele prin care imi pot ajuta dogul sa se acomodeze mai repede cu casa si cu locurile in care are/nu are voie

Ti-ai luat dogulet?Vezi ca sunt pui in Botosani acum la Canisa V Haus Vieru ,un mascul negru si o femela arlechina ,fff frumosi .
Tu ia-ti mai intai caine si apoi incepi cu el un usor predresaj ,inveti si invata si el alaturi de tine "din mers" . ;) Succes !

" Domnilor!…ertati-ma daca sunt miscat, daca emotiunea ma apuca asa de tare… suindu-ma la aceasta tribuna..Ca orice roman, in aceste momente solemne,ma gandesc… la tarisoara mea.. la fericirea ei…la progresul ei..la viitorul ei! "

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009 22:56 
Admin

Locaţie: Arad
bogy scrie:
As vrea sa stiu dresajul dogului poate incepe inca de cum il aduca acasa? Si daca tot sunt aici, care ar fi metodele prin care imi pot ajuta dogul sa se acomodeze mai repede cu casa si cu locurile in care are/nu are voie sa mearga?

de pe la 3-4 luni incepe predresajul :)
pai metodele.........acorda-i cat mai mult timp,pana se acomodeaza cu casa,cu familia.
unde nu are voie,incearca sa inchizi usile. nu e f greu,insa necesita ceva timp :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009 11:16 
baby

Din pacate inca nu mi-am luat dogulet :(
Acuma incerc sa imi fac "ordine" in orar. Acum plec pe la 12 jumate de acasa si ajung acasa pe la 9 si 10. La care se adauga temele.
Pana nu stiu ca o sa am suficient timp sa ma ocup de el nici nu ma gandesc sa-mi au dog :roll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009 03:14 
veterani

Locaţie: ORADEA
de abia astept sa ti faci ordine in program :mrgreen: si sa vb de dresaj.astept intrebari.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009 18:08 

Semper as vrea sa ma ajuti pe mine pana una alta...Nu stiu cum sa-l fac pe Bono sa nu mai faca pipi in casa.Cu "aia mare" am reusit, dar pipi face si de trei ori pe secunda dar, e drept ca numai in baie, pe pampers si la tinta fixa.Face si cand il scot afara dar, nu mereu si de multe ori vine de afara si se duce direct la la pampers. Parca cu Sid nu a fost chiar asa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009 21:28 
campioni

Locaţie: Carei
eu l-am " convins " pe Ares sa nu mai faca in casa , bagandu-i nasul in ceea ce face , il puneam sa miroase si- spuneam " nu " dupa care-l dadeam afara .Dupa ce ne-ai povestit el crede ca acolo e locul unde trebuie sa faca si nu afara ...trebuie sa-l constientizezi ca afara este locul ...
nici nu-ti dai seama ce destepti sunt si cum pricep tot .Si tonul vocii este f. important .exact ca si copii :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2009 23:21 
veterani

dana scrie:
Semper as vrea sa ma ajuti pe mine pana una alta...Nu stiu cum sa-l fac pe Bono sa nu mai faca pipi in casa.Cu "aia mare" am reusit, dar pipi face si de trei ori pe secunda dar, e drept ca numai in baie, pe pampers si la tinta fixa.Face si cand il scot afara dar, nu mereu si de multe ori vine de afara si se duce direct la la pampers. Parca cu Sid nu a fost chiar asa...

ce mai faci,DANA?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Noi 2009 00:18 
Admin

Locaţie: Arad
incearca sa scoti pampersul afara sa vezi ce reactie are.

daca zici ca face numai pe pampers,odata ce nu-l mai vede in casa............nu va mai face in casa :oops:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009 10:30 
veterani

alexoana scrie:
incearca sa scoti pampersul afara sa vezi ce reactie are.

daca zici ca face numai pe pampers,odata ce nu-l mai vede in casa............nu va mai face in casa :oops:

da,dar i l scoti in etape,nu dintr o data.bafta,

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2