Ultima vizită a fost: Acum este 09 Sep 2010 22:44

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 207 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Hector dei Cinegeti - HECTOR (fawn)
MesajScris: 02 Mar 2010 18:47 
Admin

Locaţie: Arad
nu cred ca ajungem :|

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2010 17:05 
intermediara

imi dau seama ca foarte departe de voi iar campionatul italian e foarte greu de facut , in schimb ar fi frumos la campionatul interclub din 4 iulie . de obicei se tinea la Camairago dar anul acesta
va fi la Boffalora Ticino
anul trecut au fost prezenti 208 dogi se poate obtine titlul de campion interclub 2010 , de obicei vin caini din aproape toata Europa

azi noi cu Hector am fost la expozitia internationala Mantova ; a facut iar EXC CACIB BOB a arbitrat d-na Marija Kavcic ( slovenia ) din cand in cand il mai duc sa se mai antreneze , sa nu uite cum e , dar sunt tot mai convinsa ca ii place in ring se pune in pozitie fara nici un fel de probleme isi lungeste gatul si mai mult parca ar fi o statuie , din pacate eu nu am putut sa-l fotografiez pentru ca l-am prezentat eu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2010 17:18 
Admin

felicitari pentru rezultate :mrgreen:
la cate expo are la activ,"copilu' ",e si normal sa se comporte asa 8-)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2010 20:27 
veterani

Locaţie: ORADEA
IRINA scrie:
imi dau seama ca foarte departe de voi iar campionatul italian e foarte greu de facut , in schimb ar fi frumos la campionatul interclub din 4 iulie . de obicei se tinea la Camairago dar anul acesta
va fi la Boffalora Ticino
anul trecut au fost prezenti 208 dogi se poate obtine titlul de campion interclub 2010 , de obicei vin caini din aproape toata Europa

azi noi cu Hector am fost la expozitia internationala Mantova ; a facut iar EXC CACIB BOB a arbitrat d-na Marija Kavcic ( slovenia ) din cand in cand il mai duc sa se mai antreneze , sa nu uite cum e , dar sunt tot mai convinsa ca ii place in ring se pune in pozitie fara nici un fel de probleme isi lungeste gatul si mai mult parca ar fi o statuie , din pacate eu nu am putut sa-l fotografiez pentru ca l-am prezentat eu

Ne poti spune mai multe despre aceast campionat interclub din 4 iulie ? :mrgreen:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2010 22:11 
intermediara

campionatul interclub e o expozitie speciala numai pentru dogi , nu participa nici o alta rasa ,
se tine de obicei intr-un spatiu deschis un parc de exemplu , fiecare culoare de dog are ringul ei
si arbitrul ei .
se pot inscrie dogi de la pui de trei luni pana la veterani
se dau calificarile exc, cac, foarte bun , bun , iar in loc de BOB dintre cei care au obtinut locul I in fiecare clasa se alege
cea mai frumoasa femela si cel mai frumos mascul pentru fiecare culoare; un fel de invigator care primeste titlul
de campion interclub ( campion club alani ) in italia dogii sunt chemati alani

se pot inscrie dogi din oricare tara ca si la voi la DMC , numai ca aici vin mult mai multi caini
e frumos pentru ca se mananca la aer liber , de obicei este si cate un restaurant dar de
exemplu la Camairago unde s-a tinut pana acuma multi isi faceau si gratare pentru ca era amenajat cu mese , banci si loc de facut foc pentru gratar , anul acesta nu stiu cum va fi cam tot asa , multi vin cu camperuri ( caravan ) nu stiu cum le chemati voi , altii au fost si cu corturi , sunt si hoteluri si agriturisme care accepta cainii , daca sunt interesati o sa va dau detalii pentru inscriere

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010 10:22 
intermediara

pagina lui Hector din revista clubului nostru,denumita Giornalano ( decembrie 2009)

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010 19:55 
veterani

IRINA scrie:
campionatul interclub e o expozitie speciala numai pentru dogi , nu participa nici o alta rasa ,
se tine de obicei intr-un spatiu deschis un parc de exemplu , fiecare culoare de dog are ringul ei
si arbitrul ei .
se pot inscrie dogi de la pui de trei luni pana la veterani
se dau calificarile exc, cac, foarte bun , bun , iar in loc de BOB dintre cei care au obtinut locul I in fiecare clasa se alege
cea mai frumoasa femela si cel mai frumos mascul pentru fiecare culoare; un fel de invigator care primeste titlul
de campion interclub ( campion club alani ) in italia dogii sunt chemati alani

se pot inscrie dogi din oricare tara ca si la voi la DMC , numai ca aici vin mult mai multi caini
e frumos pentru ca se mananca la aer liber , de obicei este si cate un restaurant dar de
exemplu la Camairago unde s-a tinut pana acuma multi isi faceau si gratare pentru ca era amenajat cu mese , banci si loc de facut foc pentru gratar , anul acesta nu stiu cum va fi cam tot asa , multi vin cu camperuri ( caravan ) nu stiu cum le chemati voi , altii au fost si cu corturi , sunt si hoteluri si agriturisme care accepta cainii , daca sunt interesati o sa va dau detalii pentru inscriere

invingatorul de interclub se alege dintre cea mai frumoasa femela si cel mai frumos mascul,sau se da titlul pt. fiecare sex.? :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010 22:16 
Admin

daca mergi in week-end-ul asta la Reggio Emillia,adu,te rog 2-3 poze :oops: multumesc :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010 21:43 
intermediara

titlul invingator interclub se da pentru fiecare culoare si fiecare sex , e mai usor de obtinut decat un BOB in speciala ( internationala ) de club dogi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2010 01:34 
veterani

mersi IRINA. Ce taxe sunt la expoziti?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 207 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Următorul

Ora este UTC + 2