din pacate este singura poza reusita cu noi din concurs ... a fost o prima experienta deosebita si interesanta ...atatia dogi ...de toate culorile ,atata lume ...mii de oameni ,austriecii au cult ptr.exp. ca catei ,stateau la 6 cozi de cateva sute de metrii ptr. a lua bilete de intrare !!! Am fost si cu liftul ...

fiindca eram la etaj , si pe scari am urcat ... dupa ce am luat catalogul si am vazut cu cine concuram ,campion din canisa din Italia , am zis ca va fi interesant ...la ce caini au ei ! Trebuie sa recunosc ca nu stiam cu cine concuram ( rusinos dar adevarat ) nu stiam ca este campionul de la mondiale ( eu zic ca in tot raul a fost si foarte bine , fiindca emotiile au fost mai mici

si sperantele de reusita ...) dar am simtit ceva din compotarea celor din jur ... ne tot uitam sa vedem unde este Valdez , dar nu l-am vazut ...La intrarea in ring l-au scos dintr-o cusca direct in ring... Este foarte frumos , sta forte bine in pozitie . Diferenta dintre cei doi ? Ares este mai inalt cu vreo 5 cm , si mai lung ,are botul mai lung putin si babinele mai mici . Nu vreau si nu pot sa intru in alte amanunte , am fost mirata cand la BOB arbitrul ne-a chemat si pe noi in ring , unde la sfarsit toti au fost aplaudati .
Ares a facut multe poze cu copii care-l mangaiau

,cu adulti care intrebau daca pot sa puna mana pe el ...si a fost bine ca abia in tara am aflat ce rezultatea avea adversarul .