Ultima vizită a fost: Acum este 09 Sep 2010 22:44

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 630 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 63  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Clover of Kalloi King - ARES
MesajScris: 09 Mar 2010 18:25 
campioni

Locaţie: Carei
da...s-a luat curentul cam 3 ore ,dupa care a picat net-ul :( :-o Acum ma duc la chef de
8 Martie ...poze am una singura reusita cu Ares :( si mai multe cu altii ;) din pacate pentru noi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010 00:35 
campioni

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010 01:08 
campioni

din pacate este singura poza reusita cu noi din concurs ... a fost o prima experienta deosebita si interesanta ...atatia dogi ...de toate culorile ,atata lume ...mii de oameni ,austriecii au cult ptr.exp. ca catei ,stateau la 6 cozi de cateva sute de metrii ptr. a lua bilete de intrare !!! Am fost si cu liftul ... ;) fiindca eram la etaj , si pe scari am urcat ... dupa ce am luat catalogul si am vazut cu cine concuram ,campion din canisa din Italia , am zis ca va fi interesant ...la ce caini au ei ! Trebuie sa recunosc ca nu stiam cu cine concuram ( rusinos dar adevarat ) nu stiam ca este campionul de la mondiale ( eu zic ca in tot raul a fost si foarte bine , fiindca emotiile au fost mai mici ;) si sperantele de reusita ...) dar am simtit ceva din compotarea celor din jur ... ne tot uitam sa vedem unde este Valdez , dar nu l-am vazut ...La intrarea in ring l-au scos dintr-o cusca direct in ring... Este foarte frumos , sta forte bine in pozitie . Diferenta dintre cei doi ? Ares este mai inalt cu vreo 5 cm , si mai lung ,are botul mai lung putin si babinele mai mici . Nu vreau si nu pot sa intru in alte amanunte , am fost mirata cand la BOB arbitrul ne-a chemat si pe noi in ring , unde la sfarsit toti au fost aplaudati .
Ares a facut multe poze cu copii care-l mangaiau :D ,cu adulti care intrebau daca pot sa puna mana pe el ...si a fost bine ca abia in tara am aflat ce rezultatea avea adversarul .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010 01:09 
campioni

in concluzie acum putem concura cu oricine ...dupa o asemenea experienta ;) ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010 01:24 
campioni

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010 01:27 
campioni

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010 01:32 
campioni

cu amintiri frumoase de la Graz , noi va spunem " somn usor in continuare " :) si va multumim ca va simtim aproape , indiferent cat de departe suntem si de rezultate ...vorba Irinei " nu putem sa fim si sa avem pretentii a fi totdeauna invingatori " conteaza ca acesti caini minunati sunt " invangatori " in sufletele noastre , si fac parte din familiile noastre !!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010 10:08 
Admin

Locaţie: Arad
noi suntem mandrii de voi,ca ati reusit sa ajungeti pana acolo.ca arbitrului i-a placut mai mult de Valdez,aia e partea a 2-a.va veni si timpul vostru :mrgreen: oricum rezultatele vorbesc de la sine.
Ares e un caine valoros,pe langa faptul ca e frumos (asta se stia deja) 8-)

felicitari inca o data pt rezultat :mrgreen:

ps: "si zica lumea ce o zice........" (ca sa citez una bucata colega de forum :oops: )

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010 12:00 
intermediara

Locaţie: Bucuresti
Va felicit din toata inima . Din punctul meu de vedere voi sunteti invingatorii - nu neaparat ai primului loc ci ai competitiei in sine !

Felicitari lui Ares care este un catel ungur care aduce faima noua romanilor !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010 15:40 
intermediara

concurand cu Valdez e cam ca si " izbindu-se intr-un iceberg " , nu-i usor impotriva lor , e un caine frumos , ei sunt renumiti , cunoscuti deja in toata lumea ...cred ca am spus tot , nu va descurajati , rezultatul obtinut e oricum bun , pacat ca nu va foloseste la nimic , un drum asa de lung si oboseala dar ati mai castigat experienta , cainii nostrii pentru noi sunt oricum campionii sufletelor noastre si acolo nu este loc pentru nici un Valdez sau alt campion mondial pentru fiecare dintre noi al nostru e numarul 1 .

acum cred ca va puteti imagina cat am fost eu de fericita cand in decembrie 2009 la Verona in
speciala de club dogi Hector a facut BOB si a batut-o pe Zeudi della Baia Azzura ( tigrata ) si ea campioana mondiala; de aceea va sfatuiesc sa nu va descurajati data viitoare poate va castiga Ares.
Un dog cu cat e mai inalt cu atat mai bine , in schimb nu trebuie sa fie lung mai bine mai scurt si compact, conform standardului vazandu-l din profil trebuie sa fie incadrat intr-un patrat altfel spus inaltimea in greban trebuie sa fie egala cu lungimea
Un pupic lui Ares si bafta pe viitor :!:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 630 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 63  Următorul

Ora este UTC + 2